Matemàtica Aplicada

Matemàtica Aplicada

Estudia les diferents branques de les matemàtiques per al desenvolupament d'eines i metodologies que ens permeten la seva aplicació als problemes de la vida quotidiana, serveix de fonament insubstituïble per al desenvolupament d'altres ciències com l'Enginyeria, la Física, la Biologia, etc.

Tauler d'anuncis ver más noticias Canal RSS
13/07/2021
José Manuel Ferrándiz i L. Alberto Escapa han sigut triats per la Unió Astronòmica Internacional (IAU) com a vicepresidents per a dos de les seues comissions


José Manuel Ferrándiz i L. Alberto Escapa han sigut triats per la Unió Astronòmica Internacional (IAU) com a vicepresidents per a dos de les seues comissions, “Estàndards Fonamentals” i “Rotació de la Terra”. Transcorreguts 3 anys passaran a ser presidents de manera automàtica.

31/05/2021
David García, Isabel Vigo i altres investigadors, desenvolupen un model matemàtic per a calcular el ritme diari d'infectats per Covid-19.

Els infectats de Covid-19 el dia que es va decretar l'estat d'alarma, el 14 de març de 2020, eren almenys 35 vegades més dels registrats.

Aquest és l'enllaç a la seua publicació en Scientific Reports:

https://www.nature.com/articles/s41598-021-90051-7

Cultura PDI Divulgació científica
18/05/2021
David García García donarà una "caferencia" en la Setmana de la Ciència organitzada pel Campus d'Alcoi de la UPV

Títol: Canvi Climàtic. Veritats i mentides.

Dijous 20 de maig a les 19  h. Plaça Ferrándiz i Carbonell, Alcoi