Saltar apartados

Matemàtica Aplicada

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

06/06/2016
Ferrán Josep Verdú nomenat Director del Secretariat de Recursos Tecnològics

La Universitat d'Alacant ha completat aquest dilluns la configuració de l'equip de direcció de la institució educativa amb el nomenament dels responsables del segon escalafó de cadascun dels vicerectorats, en total 20 dones i 19 homes.

25/05/2016
II JORNADES DE SEGURETAT VIAL
Com a objectiu principal de tots els estats es troba la reducció dels accidents de trànsit fins a aconseguir la fi última de zero víctimes.

En l'actualitat, la conservació en bon estat de la carretera no solament és necessari sinó que a més contribueix directament a la millora de la seguretat vial.

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, la Universitat d'Alacant i la Càtedra Vectalia de la UA, organitzen aquestes jornades com a punt de trobada, debat i discussió entre les administracions, les empreses, els investigadors, els tècnics i els professionals especialistes en conservació i seguretat vial.

Es pretén aprofitar sinergies i mostrar a la societat la recerca, l'avanç i innovació tant en la conservació com en la seguretat vial dels aspectes tècnics, administratius, jurídics, psicològics i socials.

17/02/2016
"Les matemàtiques prediuen la fi de la costa".

Entrevista del professor Dr. David García García del Departament de Matemàtica Aplicada en el Diari Informació d'Alacant

15/02/2016
Conferència: "El cambio climático según la ciencia". Dr. David García

El dijous 12 de febrer dins de l'àmbit del Mes Cultural EPS 2016, el professor del nostre departament Dr. David García García, va impartir la Conferència: "El canvi climàtic segons la ciència".  

 

 

Repercussió en els mitjans:

 

El Mundo

 

Diario Información.

15/12/2015
Yolanda Villacampa en la Facultat d'Agronomia (UNCPBA) Argentina

Amb motiu de la visita de la doctora Yolanda Villacampa, professora del Dept. de Matemàtica Aplicada en la Universitat d'Alacant i investigadora principal del grup de recerca "Modelització Matemàtica de Sistemes", es va realitzar en la Facultat d'Agronomia una jornada de treball destinada a docents i investigadors, sobre les metodologies de modelització numèrica no lineal.

L'acte d'obertura va estar presidit per la degana de la Facultat Mg. Liliana Monterroso, qui va brindar paraules de benvinguda i auguris d'una excel·lent jornada de treball. La visita s'enquadra en un conveni existent entre la Universitat d'Alacant i la Facultat d'Agronomia (UNCPBA), signat l'any 2000.

Actualidad UniversitariaACTUALITAT UNIVERSITÀRIA

Departament de Matemàtica Aplicada


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464